søndag 17. juli 2011

Sommerferie

Sommeren er endelig her og vi storkoser oss alle mann. Kjetil har pappaperm til slutten av august og det nyter vi veldig! :-)
Vi har vært så heldig og fått storbesøk fra Trondheim. Tutti og lille, søte Mie har bodd hos oss noen dager. Det har vært så koselig å ha dem her! Leon og Mie lekte så fint sammen hele tiden. Sjarmtroll :-)
Vi måtte jo selvfølgelig innom Dyreparken igjen også, så nå har Leon vært der for 6.gang. Man blir aldri lei!!! ;)
Mie elsket plaskebassenget til Leon, og kunne sikkert stått der i timesvis. Men etter å ha spruta ned både seg selv og Leon, var det på høy tid å finne på no annet. ;)
Tusen takk for besøket, søtinger! Kom snart igjen! :-D
Venner <3

Vi har også vært på familiens første roadtrip. Turen gikk innom Danmark, Tyskland og Sverige. Vi hadde to dager på hotell i Odense i Danmark. En utrolig koselig by! Vi besøkte bl.annet Odense Zoo og H.C. Andersens barndomshjem.
Men aller først kjørte vi innom Otto Duborg i Tyskland.
Bildedryss fra Odense:
Vi har hatt maaaaange timer i bil, og Leon har vært en drøm å ha med seg. Han har sovet, spist, sunget, skravlet, ledd, tøyset (og klaget bittelitt) i bilsetet sitt. Han har arvet tålmodigheten etter sin far (heldigvis!!!!)
Oh, yes! Vi har vært på Ullared!! ;)
Lillemann koser seg med film inne på lekerommet på hotellet vi lå på i to netter i Göteborg.
Siste stopp; Nordbysenteret!
En fornøyd liten herremann på siste rasteplass før vi kjørte straka vägen hem! :) Vi har hatt en fantastisk tur!

5 kommentarer:

 1. Så herlig han er :) Så bra det gikk fint på biltur, er ikke alle som er like tålmodige som han nei...

  Vi får satse på litt finvær og ta en tur i parken igjen snart :)

  -Else-

  SvarSlett
 2. Helt enig, Else! Vi får håpe at det drittværet som er akkurat nå ikke varer så veldig lenge sånn at vi får tatt en tur igjen, og faktisk får sett på litt dyr og ;) Håper dere har en knallfin sommer og koser dere masse! :-D

  SvarSlett
 3. Flotte bilder fra en flott sommer ;) og enda er den ikke færdig! :D juhu! hvordan var ullared da? stort og mye saker ? ble det mye innkjøp på turen å fra steder dere var innom ? ;)

  SvarSlett
 4. Så mange fine bilder, Marita! Det ser ut som at dere har storkost dere :) Ullared - var det så ille som man ser på tv?!

  - Martin&Lise

  SvarSlett
 5. Tutti, det blei masse innkjøp! ;) I tyskland blei det mest drikkevarer ;) (billigbilligbillig.høhø) Lise, Ullared er som man ser på tv. MEN MYYYYE fler folk! Her snakker vi sild i tønne. Men man kan gjøre utrolig mange scoop for det koster jo ingenting!!! :-D Og fytti rakkern så schvææært det er der!!!! Blir svimmel bare av å tenke på det egentlig.. ;)

  SvarSlett