mandag 25. juli 2011

Den aller første bursdagen

20. juli blei skjønneste Leon 1 år. Tenk at det allerede har gått et helt år... Det har gått så altfor fort. Lille baby'n er plutselig ingen liten baby lenger...

Vi feiret 2 ganger den dagen. En barnebursdag og en voksenbursdag. "Litt" mer gris på den første feiringa ;) Vi var tilsammen 9 barn og 10 voksne på barnefeiringa, så det var liv i heimen. Leon storkoste seg og fikk utrolig mye fint! Av hensyn til de som var her så legger jeg ikke ut bilder på dem, men legger ut noen bilder av bursdagsbarnet <3 Han fikk smake sjokoladekake (eller muffins for å være pirkete) for første gang og den sklei rett ned gitt. (Med unntak av det som havna på gulvet..., men det blei spist av krabbende unger under bordet litt seinere. Hehe) Her kommer et lite bildedryss fra den store dagen:

       Den aller første bursdaggaveoppakkinga.;) Papiret var det gøyeste...

       Det aller første bursdagslyset... måtte få litt hjelp til å blåse det ut ;)
                                           Mmmmmmmmmmuffins!!!
                                                     Verdens vakreste 1 åring!
       Fikk blant annet en kjempetøff leke av bestefar, Erna og Kenneth...
                      ...og gåbilen han fikk av farmor og farfar var til stor begeistring!
                   Gave"bordet". (Selvfølgelig måtte han få trommer av onkel Erik. Hehe.
                                          Leon elsket de, så da er det greit ;)

7 kommentarer:

 1. Verdens beste bursdag til verdens beste guttebass som pappa er så glad i!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med gutten! :) Er ikke så mye baby
  over de nå lengre nei... Så ut som om han var godt fornøyd med dagen sin ;) Den kjøreleken er stas ja, Håvard herper den hver gang vi er hos nabogutten som har den...
  -Else-

  SvarSlett
 3. Huff, las det nå at det høres jo ut som om du har født eller noe.. Burde ikke skrevet gutten, men sønnen.. Eller, det ble teit det og! Ja ja, du skjønner hva jeg mente! Gratulerer med småen som er blitt et helt år! ;)

  SvarSlett
 4. Ha, ha, ha!!! Takk, takk Else! Jeg skjønte hva du mente vettu!!! ;) Håper alt er fint med deg og skjønne Håvard!!! :)

  SvarSlett
 5. Jada, her går det unna! :) Både kjeften og beina går i ett, så jeg gleder meg nesten til å sende han i barnehagen, for det er slitsomt å ha han hjemme hver dag!! ;) I dag flytta han inn i oppvaskmaskinen... Heldigvis var den tom! Han åpner den selv, slang ut tralla nede, og satte seg inni den..

  -Else-

  SvarSlett
 6. Hyggelig blogg - herlige bilder av fin gutt - kjenner du sangkortene SingSang? Vil gjerne komme i kontakt med deg om et samarbeid. gro@barnebokforlaget.no På gledelig gjenhør.

  SvarSlett
 7. Obat Penghancur Batu Empedu & Ginjal Peluruh Kencing Batu Akut Herbal

  SvarSlett