tirsdag 23. august 2011

en liten oppdatering + LANO FINALEN!

Nå er det en stund siden sist igjen... Uansett, Leon har begynt i barnehagen. :-D Både Mamabear og Papabear har grua seg litt til den store dagen; 9. august, da skulle minimann begynne i barnslighagen. Men jeg skjønner egentlig ikke hva vi har grua oss for. Han elsket det fra dag 1. Det var nesten litt bittert at han ikke vrælte da vi gikk fra han de første dagene. ;) Men med en så supersosial og blid unge så hadde vi vel ikke regna med det skulle by på problemer heller.

Leon har også vært i dyreparken igjen...og igjen...og igjen. ;) Vi har hatt diverse besøk i sommer og da må man jo vise fram det Lillesand/Kristiansand har å by på. Så hittil i år har vi hatt 8 turer dit. Og flere skal det bli!!!

Skal legge ut diverse bilder her etterhvert, men i dag får det bli med dette.Og dere, ikke glem og stemme på Leon i lano konkurransen. Han har kommet seg til finalen takket være dere skjønne mennesker som har stemt på han. Vi håper dere vil være med å stemme han helt til topps! Det dere da må gjøre er å sende lano 9 til 2210. Dette kan gjøres en gang per mobil per dag. Og det koster 2 kr per SMS. Tusen takk! <3

3 kommentarer:

 1. Så bra at det går fint i barnehagen! :) Har litt dårlig samvittighet at det ikke ble flere turer i parken, men slutten av sommeren gikk i ett! Og nå er det bånn gnu på skolen.. Men det går jo an å finne på anna enn å gå i parken også! Tror de små vil leke litt mer sammen nå enn sist!

  -Else-

  SvarSlett
 2. Hei Else! :) Ja, absolutt. Trenger ikke på død og liv gå i parken. Masse annet å finne på. Og som du sier, så blir det nok mer leking på dem nå ja! :)

  SvarSlett
 3. sangat menarik sekali gan, kami tunggu updetan informasi informasi terbaru dan teranyar lainnya woke
  obat nyeri tumit tradisional, Cara Mengatasi Bintik Gatal Berair Di Jari Tangan,

  SvarSlett